Wim en Line naar Rome

Vanaf 4 juni 2005 zijn Jacqueline Vermeij en Wim Versloot op pad naar Rome. Zij scootert, hij loopt. Vanuit Arnhem gaan zij via Duitsland en Zwitserland naar Italië. Medio september willen zij arriveren in Rome. Tevens lopen zij voor een goed doel: Stichting Bosnische Toekomst, een organisatie die hulp biedt aan Bosnische vluchtelingen in Travnik. Op deze weblog doen zij regelmatig verslag van hun belevenissen onderweg.

19 mei 2005

Het aftellen is begonnen.....

Nog twee weken voordat we vertrekken. Twee lange, maar toch ook korte weken. Lang omdat we allebei staan te popelen om weg te gaan, kort omdat we de laatste zaken nog moeten regelen. De belangrijkste dingen zijn ondertussen al wel gedaan. De scooter is voorzien van een trekhaak en rijdt prima met het aanhangwagentje. We hebben oppas voor het huis, een tuinman, een reisverzekering en steeds meer enthousiasme om weg te gaan. Jacqueline heeft helaas geen toestemming van haar werk gekregen om 15 weken op pad te gaan, en heeft daarom haar baan opgezegd. Jammer voor Vivare!

De reacties die we tot nu toe hebben gehad zijn eigenlijk alleen maar positief. Wat een avontuur, wat een uitdaging, hoe kom je erop (of hoe kom je eraf). Leuk om te horen. De sponsoractie voor Stichting Bosnische Toekomst loopt prima.

Er is ondertussen al voor € 900,- aan sponsering toegezegd. Nu alleen het lopen nog.......

Tot later maar weer.

7 Comments:

At 2/6/05 1:30 p.m., Anonymous Stichting Bosnische Toekomst said...

Hallo Wim en Jacqueline,

Nu de start van de voettocht zó dichtbij komt willen wij jullie alle goed, succes, plezier en geluk toewensen op jullie geweldige tocht naar Rome!

Wij zullen de tocht op-de-voet volgen.....

Hans en Jeanneke Barnas,
Fako Dzigal
Stichting Bosnische Toekomst

 
At 2/6/05 1:37 p.m., Anonymous Anne-Marie de Wee said...

Hé Wim en Line,

Het is bijna zover! Zaterdag klinkt het startschot. Een mooi tijdstip om even te laten weten hoe de sponsoring verloopt.

Op dit moment staat de teller al op - schrik niet - € 1.897,50. Geweldig hè?
En terwijl jullie onderweg zijn, gaat de werving gewoon door!

Heel veel succes!!!!

Liefs van Anne-Marie
jullie personal sponsor manager

 
At 3/6/05 6:46 p.m., Anonymous yvonne van eck said...

hallo lieve luitjes hier ff nog een succes wens vanaf de kampong. zoals je ziet heb ik het gevonden.. hihi. veel succes en vooral veel plezier.dikke kus yvonne en alwin.

 
At 3/6/05 11:32 p.m., Anonymous Anoniem said...

Op de valreep nog ff een berichtje, 't is maar goed dat jullie nog even op weg geholpen worden, je weet tenslotte maar nooit...... de koffie/thee smaakt thuis natuurlijk lekkerder!! Heel veel succes enne..... de sponsorbijdrage wordt de 4e overgemaakt!!!
veel succes en tot gauw horens,
????

 
At 4/6/05 7:57 a.m., Blogger Jolanda said...

Hoi Jacqueline en Wim,

Vandaag is de grote dag! Jullie vertrekken. Veel succes en vooral veel plezier. En als jullie bij ons langs komen,dan komen wij bij jullie langs!
Lieve groetjes van Jolanda Steve en jullie kindjes Anne en Manon

 
At 7/6/05 6:27 p.m., Anonymous yvonne said...

Zo de eerste kilometers zitten erop. jammer van het weer maar dat mag de pret niet drukken. heb jullie verslag ook aan je ouders voorgelezen. dus die zijn ook weer geupdate.Nou veel plezier, en tot later. groetjes yvonne.

 
At 24/6/05 7:17 a.m., Anonymous Hans (van O) said...

Beste Wim en Line,

Is het niet zo dat bij dit soort van tochten (wandelen van Arnhem naar Rome of fietsen van Zevenhuizen naar Beijing) de eerste loodjes zwaarder wegen dan de laatste? Na bijna 3 weken lopen is de kop er wel af en zal de rest dus ook wel goed gaan. So keep on walking, dit komt wel goed!

 

Een reactie posten

<< Home