Wim en Line naar Rome

Vanaf 4 juni 2005 zijn Jacqueline Vermeij en Wim Versloot op pad naar Rome. Zij scootert, hij loopt. Vanuit Arnhem gaan zij via Duitsland en Zwitserland naar Italië. Medio september willen zij arriveren in Rome. Tevens lopen zij voor een goed doel: Stichting Bosnische Toekomst, een organisatie die hulp biedt aan Bosnische vluchtelingen in Travnik. Op deze weblog doen zij regelmatig verslag van hun belevenissen onderweg.

19 juli 2005

Berichtje uit Chur

Ondertussen zijn we in Chur, Zwitersland aanbeland. We hadden weer een mooi berichtje met foto's voorbereid, maar helaas is er in heel Chur geen fatsoenlijk internetcafe te vinden (In ieder geval geen die het toestaat om een berichtje te plaatsen vanaf diskette). Alle spannende dingen, zoals het circus in Liechtenstein, de wandelingen, de aanhouding van Jacqueline met de scooter door de Zwiterse politie en het noodweer houden jullie dus nog tegoed.

De komende dagen gaan we echt de bergen in, om via de Splugenpas (2115 meter) in Italie aan te belanden. Dit betekent wel dat we waarschijnlijk de komende dagen geen nieuwe berichtjes kunnen plaatsen. Tot nu toe was dit ook al wel akelig vaak gelukt. Houdt moed, zodra we de mogelijkheid weer hebben, horen jullie weer van ons!

Groetjes van Heidi (Jacqueline), Geitenpeter (Wim) en de Geit (Max)....

9 Comments:

At 19/7/05 4:43 p.m., Anonymous yvonne said...

Hoi Heidi en geitenpeter, nou ben erg benieuwd naar die spannende momenten je hebt ons wel nieuwgierig gemaakt.Verder klimse en veel succes toi toi toi.
Yvonne en Alwinus

 
At 19/7/05 4:45 p.m., Anonymous yvonne said...

natuurlijk ook de groetjes voor de geit. hihi

 
At 19/7/05 6:56 p.m., Anonymous Ellen uit Houten said...

Ha Line, Wim en Max.

Moedig dat jullie het zo goed volhouden!! Fijn dat Jolanda toch met haar verjaardag thuis was en niet in Holland. Heb je dat hele stuk niet voor niets gelopen. Ik ben erg benieuwd naar het spannende vervolg dat je beloofd, Line aangehouden door de politie... Ze is in iedergeval weer op vrije voeten gesteld anders had wim ook wel op onthoud. Niet dat dat erg is want jullie lopen veel te snel. (Ja volgens planning, maar toch te snel) Bij ons is alles goed. Wij zijn druk aan het werk, nou ja Frits iets minder druk. Het goede nieuws is dat hij niet zijn baan verliest, en dat is tevens het slechte nieuws, op het moment dat hij een nieuw contract in handen heeft. Oh ja en ik heb ook nog een nieuwtje, ben ik heel wouws mee, mijn nieuwe lease auto wordt... tada ja een audi A3. Ti di di. helemaal heppie mee. Hoewel ik hem nog niet heb dat duurt nog even. Vanavond gaan we weer oefenen. Ja een uurtje lopen. Ik hoop dat Frits het daarmee gaat redden maar beter als niets, waar? Ach en anders kan ik hem redden. Nou lang bericht. Heel veel succes en ook voor de bikkel Max, die het toch maar even doet met veel minder training als Wim. Veel liefs en lekker weer gewenst.

Ellen

 
At 20/7/05 2:10 p.m., Anonymous Anne-Marie said...

Hoi lieverds,

Zo, ik ben ook weer terug van weggeweest. Vakantie in Wageningen is toch ook goed te doen hoor en je verliest geen reistijd! Ha, ha.

Het was erg gezellig, maar ik vind het toch ook wel weer leuk om jullie wederwaardigheden te kunnen lezen.
Mijn Noor heeft onze logé Bo heel goed verdedigd toen dit nodig was. Het was eigenlijk wel heel mooi en leuk om te zien hoe die twee een echt koppeltje werden.

Jullie doen het hardstikke goed hoor. Wim, je loopt ze er gewoon allemaal uit. En Jakkes, is alles nog goed gekomen in de regen en zo met het opzetten van de tent?

Gelukkig is het niet alleen maar afzien en genieten jullie met volle teugen. Ik vertel aan iedereen die het maar horen wil wat jullie doen en hoe trots ik op jullie ben. Als ik de verhalen lees heb ik wel iets van: "Wish I was there". Houd het dagboek maar goed bij, want bij terugkeer in Nederland wil ik ALLES over jullie avonturen horen, ook de dingen die niet op het weblog staan vanwege plaatsgebrek.

Vanaf nu ben ik weer een 'dagelijkse' lezer en commentator. Dus toch maar snel een internetzaak opgezocht na dat je Hannibal hebt gespeeld (waar zijn je olifanten?!).
Heel veel succes met het grote klimwerk!!!

Veel liefs van Anne-Marie en Noor

 
At 21/7/05 7:49 a.m., Blogger Stichting Bosnische Toekomst said...

Hallo grensoverschrijdende dappere dodo's!

Met veel plezier volgen wij jullie belevenissen en je mag weten, dat we onder de indruk zijn en blijven.
Afgelopen week was ik ( Jeanneke ) in Engeland en ook daar vandaan wordt jullie lof toegezwaaid en succes gewenst! Grote waardering alom dus.
Groetjes uit nou niet bepaald zomers Anjum.

Hans en Jeanneke.

 
At 22/7/05 3:35 p.m., Blogger Annemarie de Kluis/Vivare said...

Hallo Jacqueline en Wim,
Leuk om te lezen hoe jullie vorderen! Deze week is de Nijmeegse Vierdaagse gehouden. Als ik op T.V. de mensen zie zuchten en steunen die 4 x 40 km moeten lopen, moet ik wel aan jullie denken. Zo te horen gaat het allemaal nog goed. Hou vol en geniet ervan!
De groeten namens iedereen die hier niet op vakantie is en op vrijdag ook nog werkt...(Jacqueline, Angela en ik).
Annemarie de Kluis/Vivare

 
At 22/7/05 5:55 p.m., Anonymous Anoniem said...

nou, nou, nou dat gaat goed, alweer een land achter de rug, dat gaat er vandoor! Heb je wel je charmes laten spelen bij de politie Line?
Hopelijk doen de voeten het nog,bij de tour de france zijn ze er in drie weken vanaf dus die denken alweer aan het einde terwijl jullie toch nog een eindje te lopen hebben. Ik moet jullie van Nathalie een extra dikke zoen sturen!!!!!!!!!
De allerhartelijkste groetn uit een nu toch wel erg warm Spanje
Sven Kristel Nathalie Jasmin en niet te vergeten Snoopy

 
At 24/7/05 3:01 p.m., Anonymous yvonne said...

Hallo 2 kleine intaliaantjes.
ff nog een leuk berichtje
Buiten de poema hebben we nu ook een oranje aap op de veluwe haha
Die is uit apeldoorn ontsnapt.
Verder vind ik dat jullie echt goed gaan zo snel kijk maar uit anders kom je te vroeg aan in ROME
Oja A3 en Nico hebben de 4daagse uitgelopen.. ook wel een prestatie dacht ik zo.
Ze vonden het gigantisch
Nou veel wandelplezie en scooterplezier
Liefs yvonne en alwin

 
At 25/7/05 9:10 a.m., Blogger Henri said...

Hallo Wim en Line

Leuk jullie avonturen te volgen. De verhalen spreken me erg aan. Wel zou het leuk zijn zo af en toe iets meer over de wandelingen te lezen. Alles lijkt gelukkig erg voorspoedig, maar ik ben ook wel benieuwd naar de ontberingen tijdens het lopen en scoteren. Je krijgt dan nog meer het idee dat je mee loopt. Van Anne-Marie begrepen dat jullie al in Italie zijn en de alpen dus over zijn. Nu het laatste stukje nog van jullie 4-maandse.
Groetjes,
Henri en Jan

 

Een reactie posten

<< Home